Studioshoot

Relaxte sfeer

Een studioshoot is een fijne manier om foto’s te maken, alleen jij en ik zijn aanwezig, dit kan wel eens helpen voor als je een shoot toch wat “ongemakkelijk” of spannend vindt. Lekker ongedwongen en op het gemak foto’s maken. We kunnen gebruik maken van een kledingwissel als je dat graag zou willen. 

Ideale locatie

De studio bij mij thuis is een ideale locatie, dit kan altijd doorgaan. We zijn niet afhankelijk van bijvoorbeeld het weer. Je hebt keuze uit verschillende achtergronden, keuze uit kleur en zwartwit foto’s. We bespreken samen wat je graag zou willen. Tijdens de shoot zal de ik verschillende poses en composities voorstellen om zo een gevarieerde fotoreeks te creëren. Het is belangrijk dat je ontspannen en jezelf kunnen zijn, zodat de foto’s natuurlijk en spontaan ogen. Ik zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen en de sfeer luchtig te houden. 

Ook voor de kleintjes

Zeker voor de kids is een studioshoot ook erg leuk! Er zijn verschillende props aanwezig, zoals stoeltjes, kisten, koffers, kleedjes. Ook heb ik verschillende jurken voor de meisjes ter beschikking, om het helemaal af te maken. En welk meisje wil nou niet in zo’n mooie prinsessenjurk op de foto?