Over mij

Sandra Norde

Fotografe

Mijn naam is Sandra Norde en ik ben 44 jaar jong. Ik ben getrouwd en ik heb een zoontje. Al heel lang ben ik dol op fotografie. Mijn camera heb ik bijna altijd bij me. Nadat mijn zoontje was geboren, ben ik er serieuzer mee om gegaan en heb ik verschillende cursussen gevolgd. Ik hou ervan om emoties vast te leggen, ik ben altijd op zoek naar spontane foto’s!

Met mijn passie voor fotografie, is het belangrijk om mezelf uit te dagen en te blijven leren. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe technieken en stijlen om uit te proberen. Volg workshops en cursussen om mezelf verder te ontwikkelen als fotograaf. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd wel iets nieuws te ontdekken, en dit maakt het voor mij zo ontzettend leuk! 

Ik vind het belangrijk dat mensen niet alleen mooie foto’s krijgen maar ook dat we een leuke dag hebben gehad. Want fotograferen is niet alleen poseren, het is ook gewoon weleens gek doen, wat juist die leuke beelden oplevert. Daarom probeer ik ook niet te serieus te doen want we moeten het samen leuk hebben en je moet je op je gemak kunnen voelen bij mij. Dit is niet alleen voor jou belangrijk maar ook voor mij, want juist zo krijg je de leukste beelden!

Kijk ook is op mijn social media voor meer foto’s, ideeën en meer! 

 

Emotioneel bruidsmeisje

Emoties vastleggen

Fotografie is een kunstvorm die de kracht heeft om emoties en verhalen vast te leggen in beeld..
Voor mij gaat fotografie niet alleen om het maken van mooie foto's, maar ook om het vastleggen van de emoties en gevoelens van degenen die op de foto staan. Ik hou van het vastleggen van spontane momenten en emoties, en het creëren van foto's die verhalen vertellen en herinneringen oproepen.

Passie

Maar ik zie fotografie niet alleen een kunstvorm. Het is mijn manier om jouw verhaal te vertellen en te documenteren. Door mijn passie voor fotografie leg ik een een stukje geschiedenis van jou vast
Cakesmash 2 jaar