BRUIDSSHOOT

Om jullie mooiste en meest bijzondere dag vast te leggen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, dit wordt 1 van de mooiste dagen uit jullie leven. Er moet van alles geregeld worden, locatie, uitnodigingen, taart, jurk, ringen en noem maar op. En natuurlijk mag de bruidsfotograaf voor deze trouwreportage niet ontbreken. Herinneringen en foto’s is wat er altijd blijft van deze mooie dag. Hier kom ik aan te pas. Het is mijn missie om jullie dag zo vast te leggen dat jullie met plezier naar jullie foto’s terug kunnen kijken. Ik hou ervan om de emotie en jullie liefde voor elkaar vast te leggen. Ook de emoties van de gasten vastleggen is 1 van mijn missies en passies. Als alles dan op zijn plek valt en als jullie blij zijn met het resultaat  ben ik ook blij! Ik ga graag met jullie om de tafel zitten om alles te bespreken!

 

Trouwreportage

Om jullie dag vast te leggen gaan we eerst kennis maken en kunnen jullie jullie ideeën en verwachtingen met mij delen. Uiteraard zal ik ook die van mij met jullie delen, om zo samen jullie mooiste dag samen te stellen. Denk aan hoelang willen jullie dat ik erbij ben op jullie dag, wat vinden jullie belangrijk en wat willen jullie dat ik vast leg. Wie zijn de belangrijke personen die ik zeker vast moet leggen in deze trouwreportage. Zijn er evt nog andere dingen waar ik rekening mee moet houden? Is er een ceremoniemeester aanwezig, is er een videograaf? Ik vind het belangrijk dit soort dingen goed door te spreken, zodat jullie op de dag zelf kunnen genieten!

We gaan uiteraard ook fotoshoot doen van jullie samen.
Of eventueel met jullie kinderen.

Bruidsfotografie is een bijzondere vorm van fotografie die draait om het vastleggen van de mooiste momenten op de grote dag van het bruidspaar. Ik leg de emoties, liefde en blijdschap van jullie als bruidspaar en jullie gasten vast op beeld. Dit kan nooit meer verloren gaan en is iets fijns en moois om op terug te kijken. Het moet een gevoel geven dat je er weer even bent en dat je van die “aha” en “weet je nog” momentjes hebt. Als je naar de foto’s kunt kijken en je een glimlach krijgt van de trouwreportage, dan is mijn missie zeker geslaagd.

Kennismaken

Als we na het kennismakingsgesprek beide een goed gevoel hebben en we een click hebben, dit is zeker belangrijk omdat ik een groot gedeelte van de dag erbij zal zijn, dan staat er niets meer in de weg om van jullie trouwdag een top dag te maken. Ik kijk ernaar uit!