Newbornshoot

Wat een mooie en bijzondere tijd om vast te leggen

Een newbornshoot is een prachtige manier om de eerste periode van het leven van je baby vast te leggen. Het is een bijzondere tijd waarin je baby snel groeit en verandert, en het is fijn om deze momenten op beeld te hebben als herinnering. Hoe mooi is het dat je eerst de zwangerschap hebt vastgelegd en daarna de baby. Ze worden zo snel groot, vooral de eerste maanden gaan zo snel en veranderen ze zo snel. Dus wacht niet te lang! De beste tijd om een newbornshoot te plannen is tussen de 7 en 20 dagen na de geboorte. Als je bij mij een shoot boekt, doe dit dan tijdens de zwangerschap als je tussen de 18-25 weken bent. Dan noteer ik de uitgerekende datum en hou ik daar rekening mee. Na de geboorte is het handig om zo snel mogelijk contact met mij op te nemen om een datum te plannen. We nemen de tijd voor de shoot voor een flesje of andere dingen en zorgen dat het lekker warm is voor de kleine.

Laat de foto's afdrukken of bestel een mooi album

Een newbornshoot is niet alleen leuk om te doen, maar levert ook prachtige resultaten op. De foto’s kunnen worden gebruikt voor het maken van geboortekaartjes, voor in een fotoalbum of om te delen met vrienden en familie. Het is een investering in een tastbare herinnering die je voor altijd kunt koesteren.

Zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot

Als je de newbornshoot op tijd boekt kan er wellicht ook een mooie passende Zwangerschapsshoot geboekt worden. Je ontvangt dan uiteraard een combinatie-deal. Het is ook altijd leuk om elkaar alvast te leren kennen tijdens deze shoot. Wil je meer weten neem dan even contact met mij op, het is altijd prettig om elkaar even te spreken.

Babyshoot