Gezinsshoot

Blijvende herinneringen

Een gezinsshoot is een geweldige manier om mooie en blijvende herinneringen vast te leggen van je dierbare familie. Het is een kans om de liefde, de band en de unieke persoonlijkheden van elk familielid te laten zien. De band tussen broers en zussen, moeder en dochter of zoon. De stoere vaders met hun zoons of dochters. Het is zo leuk om later op terug te kijken…

Een investering in mooie momenten

Een gezinsshoot is een investering in mooie herinneringen die je voor altijd kan koesteren. Het is een perfect cadeau voor jezelf of voor een dierbaar familielid. Het is een kans om te laten zien hoe bijzonder jullie band is en om te genieten van de momenten die er echt toe doen. Wil je liever zelf niet op de foto maar wil je wel graag een mooie reportage van je kids, ook dit kan natuurllijk!

Sfeer

Tijdens de shoot zal de ik verschillende poses en composities voorstellen om zo een gevarieerde fotoreeks te creëren. Het is belangrijk dat het jullie je als gezin kunnen ontspannen en jezelf kunnen zijn, zodat de foto’s natuurlijk en spontaan ogen. Ik zal er alles aan doen om jullie je op je gemak te stellen en de sfeer luchtig te houden. We gaan vooral lol maken!

Gezinsfoto buiten in bos